“E o munca extraordinara, e ca la Auschwitz”. O noua declaratie „incalificabila” a unui ministru PSD: „Trebuie demis”

news

“E o munca extraordinara, e ca la Auschwitz”. Declaratia a fost facuta de ministrul Agriculturii marti seara, intr-o discutie despre pesta porcina, scrie Agerpres.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat marti seara, la Antena 3, explicand masurile care se iau pentru a izola focarul de pesta porcina africana de la Carniprod Tulcea, unde trebuie sacrificate 45.000 de animale: “Singura metoda este sacrificarea. Porcii toti se incinereaza (…), e o munca extraordinara, acolo este ca la Auschwitz, dom’ne”.

Miscarea Romania Impreuna ii cere acum ministrului sa demisioneze de urgenta dupa “declaratia incalificabila prin care a comparat incinerarea porcilor cu Holocaustul”.

“Este inadmisibil ca un ministru al Guvernului Romaniei sa compare incinerarea porcilor cu Holocaustul, o tragedie mondiala condamnata de Romania. Mesajul domnului ministru Daea este incalificabil, cerem demisia sau demiterea de urgenta a acestuia. Exista cazuri in care superficialitatea poate fi amuzanta, insa aceasta situatie arata o lipsa de discernamant din partea ministrului Agriculturii”, se arata intr-o pozitie postata pe site-ul Miscarii Romania Impreuna.

Mai mult despre: ,

Comentarii: