E razboi pe fata in ALDE, Daniel Constantin spune lucrurilor pe nume privind comportamentul lui Calin Popescu Tariceanu

politica

Co-presedintele ALDE, Daniel Constantin, recunoaste ca este in conflict cu Calin Popescu Tariceanu. El spune ca presedintele Senatului se consulta doar cu Liviu Dragnea in privinta deciziilor ALDE, fara a-i mai intreba si pe membrii partidului sau.

„A existat aceasta nemultumire a oamenilor din teritoriu ca deciziile se iau numai de dl. Dragnea si de dl. Tariceanu. Colegii din teritoriu imi spun: ‘Am vrea sa participam la decizii daca tot ne asumam anumite lucruri”, a spus copresedintele ALDE, Daniel Constantin, la TVR 1, citat de Adevarul.

„Mi-ar placea ca toti cei care sunt din teritoriu si care au avut rezultate foarte bune sa se simta participanti la decizie. Aici cred ca s-a rupt ceva (…) Nu stiu daca am avut trei sedinte de la inceputul anului pana acum. Daca nu sunt sedinte, daca oamenii din teritoriu nu sunt consultati, atunci apar probleme”, a adaugat el.

Constantin a recunoscut ca relatia dintre el si Calin Popescu Tariceanu s-a deteriorat. „Am avut o relatie buna cu dl Calin Popescu Tariceanu. Cand nu mai este respect, nici intr-o casnicie, nu putem sa mergem mai departe. De la momentul finalului anului 2016, s-au schimbat anumite lucruri in aceasta relatie. S-au schimbat anumite lucruri. Eu sper si vad ca exista o anumite speranta ca lucrurile se vor indrepta, ca ne vom intoarce la o relatie bazata pe respect, de altfel eu asa cred ca ar trebui sa se consolideze ALDE”, a mai spus vicepremierul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: