Ecaterina Andronescu, atitudine neasteptata de fronda. Il contrazice pe Dragnea intr-un nou scandal din PSD

politica

Atitudine surprinzatoare a vicepresedintelui PSD Ecaterina Andronescu in scandalul dintre europarlamentarul Catalin Ivan si Liviu Dragnea.

Critic inversunat al lui Liviu Dragnea, Catalin Ivan a fost anuntat, in urma cu o saptamana, ca este exclus din partid de mai multa vreme. „Le-am explicat colegilor mei un lucru foarte important: nu poate fi exclus din partid cineva care nu mai e membru. Domnul Catalin Ivan nu mai e membru al partidului demult. A fost exclus de organizatia PSD Sector 1 de ceva vreme”, a declarat Dragnea in urma sedintei Comitetului Executiv.

Catalin Ivan sustine insa ca este in continuare membru, el spunand ca face din organizatia PSD din comuna Dobrovat, judetul Iasi.

Luni, si purtatorul de cuvant al PSD a tinut sa sublinieze ca Ivan nu mai este membru al PSD. „„Asa cum a precizat si domnul presedinte Liviu Dragnea, asa cum stim si noi, domnul Catalin Ivan nu mai este membru de partid de cel putin un an de zile. El a parasit organizatia Sectorului 1 Bucuresti, lucrurile sunt foarte clare din acest punct de vedere. Sigur, domnul Ivan pretinde in continuare ca ar fi coleg cu noi. Noi, conform documentelor pe care le avem la dispozitie, stim ca acest lucru nu mai este adevarat. Aceasta pozitie a domnului Ivan este o pozitie personala. Ii apartine in exclusivitate, este dorinta domniei sale. Din punctul nostru de vedere, dumnealui nu mai este membru de partid”, a spus Dobre.

Insa iata ca Ivan si-a gasit un aliat neasteptat. Miercuri, la Antena 3, vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu a confrimat ca Ivan este in continuare membru al partidului.

„Din cate stiu, domnul Ivan este membru intr-o organizatie dintr-o comuna din judetul Iasi”, a declarat Andronescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: