Ecaterina Andronescu, prinsa de protestatari in strada, da explicatii privind gratierea coruptilor. Ce crede despre amendamentele lui Serban Nicolae

politica

Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu a fost nevoita sa dea explicatii in strada privind amendamentul semnat de senatorul Nicolae Serban prin care ofera libertate pentru cei condamnati pentru coruptie. Ea a fost oprita de un grup de protestatari inainte de a intra cu masina in curtea Parlamentului.

Oamenii i-au cerut sa ia atidutine in Parlament impotriva acestei propuneri de modificare a legii gratierii.

”E un amendament. Fiecare parlamentar are dreptul sa depuna amendamente. Atat de putine amendamente trec in Parlament incat eu nu dau nicio sansa acestui amendament”, a spus Ecaterina Andronescu.

„Nu este suficient, fiti vocala si spuneti ca ce face Serban Nicolae nu este deloc in regula si va jigneste partidul”, i-a spus un protestatar.

„Daca eu as actiona impotriva lui Serban Nicolae sau as spune ca nu face ce trebuie as declansa un vot imperativ impotriva lui. De ci parlamentarul este liber sa propuna amendamente”, a reactionat Ecaterina Andronescu.

Vezi video aici.

Prezent la Antena 3, marti seara, Serban Nicoale a insistat sa isi apere amendamentele privind eliberarea coruptilor: „Sunt infractiuni savarsite fara violenta”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: