Ecaterina Andronescu vrea scaunul pe care Daddy il pregateste pentru Dancila, cel de presedinte executiv al PSD

opinii

Senatoarea Ecaterina Andronescu si-a depus joi candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD la Congresul care va avea loc sambata, potrivit televiziunilor de stiri, desi aceasta a declarat jurnalistilor, la sediul PSD, ca nu ar fi trebuit sa fie organizate alegeri la acest Congres.

Andronescu si-a depus dosarul de candidatura fara sustinerea organizatiei sale, PSD Bucuresti, care de altfel o sustine pe Viorica Dancila pentru aceasta functie. „La acest Congres nu trebuia sa facem alegeri trebuia sa venim cu un proiect de tara, toata lumea care a trecut prin votul congresului au fost alesi pentru unmandat de 4 ani. Suntem la jumatatea mandatului. Va marturisesc, lucrurile acestea trebuie sa ne doara, ce asteptari au oamenii de la noi”, a declarat Andronescu.

Functia de presedine executiv este ocupata in prezent de Niculae Badalau, iar organizatia din care face parte, PSD Giurgiu, a anuntat ca il sustine pentru inca un mandat, desi acesta nu a anuntat deocamdata daca va candida. Si premierul Viorica Dancila este in carti pentru aceasta functie, dupa ce organizatiile PSD Bucuresit si Ilfov, conduse Gabriela Firea, au votat miercuri seara sa o sustina. Nici Dancila nu si-a anuntat deocamdata candidatura. PSD Bucuresti este si organizatia din care provine Ecaterina Andronescu, anunta Hotnews.ro.

Singurul care si-a mai depus candidatura este deputatul Nicolae Banicioiu, dar acesta a explicat miercuri ca nu are inca sustinerea organizatiei sale, PSD Iasi, care se pare ca este criteriu obligatoriu pentru a fi validata candidatura. Termenul limita pentru depunerea candidaturilor este joi, ora 16.00.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: ,

Comentarii: