Echipa Ciolos dezvaluie ipocrizia si manipularile PSD: „Mihai Tudose premierul se face ca rezolva probleme generate chiar de Mihai Tudose parlamentarul”

politica

Liviu Iolu, fostul purtator de cuvant al Guvernului Ciolos, demasca ipocriza PSD-ul si arata ca nu doar ca Guvernul a adoptat astazi tocmai masurile pentru care ii infiera pe tehnocrati, dar si cum premierul Tudose rezolva problemele cauzate de parlamentarul Tudose.

Iata postarea lui Iolu:

„Rovana Plumb cand infiera tehnocratii in 2016:

”Guvernul cifrelor se impiedica in ele. Legea trebuie aplicata in continuare, asa cum este, fara nicio plafonare (…) Faptul ca sunt exceptii nu inseamna ca trebuie schimbata legea. Parintii care au obtinut venituri atat de mari sunt mari contributori la bugetul de stat”.

Azi Rovana Plumb s-a aflat la masa sedintei de guvern in care indemnizatiile de crestere a copilului au fost plafonate. Ma indoiesc ca s-a opus cu indarjirea de anul trecut, ba o banuiesc chiar de o tacere lasa.
……

Mihai Tudose, a figurat in 2014 printre cei 16 parlamentari care au initiat legea 134 care a eliminat restrictiile privind cumulul pensiei si salariului.

Azi Mihai Tudose premierul se face ca rezolva probleme din sistemul de pensii speciale generate chiar de Mihai Tudose parlamentarul”.

Fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu a publicat joi, pe pagina sa de Facebook, scrisoarea presedintelui PSD, Liviu Dragnea, catre Guvernul Ciolos, in care ii informa ca se opune „categoric” plafonarii indemnizatiilor pentru cresterea copilului, intrucat masura ar fi „extrem de daunatoare”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: