Echipa lui Ciolos desfiinteaza o noua intoxicare a propagandei PSD: „Aflati ca Dacian Ciolos nu isi negociaza posturi nici la Bruxelles si nici in alta parte”

news

Alin Cristian Mituta, coordonator al proiectului Romania 100, miscare demarata de Dacian Ciolos, tine sa infirme zvonurile potrivit carora fostul premier poarta negocieri pentru a obtine o noua pozitie la Bruxelles.

„Pentru corecta informare, aflati ca Dacian Ciolos nu isi negociaza posturi nici la Bruxelles si nici in alta parte, nu s-a mutat din tara, nu e finantat de Soros si, in general, nu face altceva decat ce a spus si public ca va face”, anunta Mituta.

„Inteleg din multele intrebari primite in ultimele zile, inclusiv de la jurnalisti, ca paralel cu reactivarea bau-baului Soros a reaparut in prim plan si zvonul cum ca Dacian Ciolos isi cauta sau isi negociaza nu stiu ce post la Bruxelles. Daca zvonacii PSD nu stiu decat sa reincalzeasca ciorba de anul trecut cand au lansat initial povestea cu Ciolos la Bruxelles, atunci probabil ca sunt platiti degeaba.

Pentru corecta informare, aflati ca Dacian Ciolos nu isi negociaza posturi nici la Bruxelles si nici in alta parte, nu s-a mutat din tara, nu e finantat de Soros si, in general, nu face altceva decat ce a spus si public ca va face. Si anume ca ramane in Romania unde ii e locul si se implica in dezvoltarea Platformei Romania 100, miscarea civica ce isi propune sa genereze acea schimbare de care Romania are nevoie pentru a iesi din mocirla in care ne tot afundam din ianuarie incoace.

Si legat de Platforma Romania 100, personal, cred ca lucrul trainic si bine facut nu poate sa vina peste noapte. Si mai cred ca vom sti ca am evoluat ca societate atunci cand nu vom mai pretinde de la altii mai mult decat de la noi insine”, a scris Alin Cristian Mituta pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: