Efectele cutremurului in Bucuresti. Mai multe apeluri la 112

news

In Capitala nu au fost apeluri la 112, pana in prezent, dupa cutremurul produs miercuri dimineata la orele 1,20 in zona Nereju, judetul Vrancea, informeaza ISU Bucuresti Ilfov.

Un echipaj ISU s-a deplasat in Centrul Vechi al Capitalei pentru a verifica situatia. Nu au fost raportate probleme la nicio unitate operativa proprie sau la alte imobile, precizeaza sursa citata.

”De la ora producerii cutremurului pana in acest moment nu s-au inregistrat efecte. Echipajele ISU continua monitorizarea eventualelor efecte. La nivelul unitatilor subordonate IGSU, pana la aceasta ora nu au fost raportate efecte”, potrivit unei informari a Departamentului pentru Situatii de Urgenta, postata pe pagina de Facebook.

Cutremurul a fost resimtit in Muntenia, Moldova si Sudul Transilvaniei.

Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov a inregistrat, de la producerea cutremurului, pana la ora 2,00, doua solicitari, a declarat pentru Agerpres managerul institutiei, Alis Grasu. Ea a precizat ca in ambele cazuri au fost trimise echipaje si ca a fost vorba de atac de panica.

Un cutremur cu magnitudinea estimata initial 5,6 s-a produs miercuri dimineata la orele 1,20 in Romania, in zona Nereju, judetul Vrancea, anunta pe site-ul sau Institutul american de geodezie (USGS).

Epicentrul a fost localizat la 6 kilometri vest de Nereju si la o adancime de 81 de kilometri.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: