Efectul Koln. Nazismul EXPLODEAZA in Germania: „Puneti-i pe un vapor si SCUFUNDATI-L in Atlantic”

news

Partidele si publicatiile extremiste din Germania lanseaza mesaje extrem de dure la adresa imigrantilor si a cancelarului Angela Merkel dupa incidentele de la Koln, in care peste 100 de femei au fost agresate sexual de imigranti. 

Fie ca este vorba despre PI-News (Politically Incorrect) sau partidele extremiste/neonaziste precum Pegida, AfD, NPD sau ProNRW, mesajele transmise sunt de o virulenta fara precedent. Spiegel a facut o selectie relevanta din aceste reactii.

„Cancelarul nebun (Angela Merkel – n.red.) a permis ca milioane de barbati, frustrati sexual, din Orientul Mijlociu si Africa sa vina in Germania. Blondele de la noi sunt, potrivit Coranului, ‘prada’ pentru ei, femei care pot fi abuzate in functie de capriciile lor sau facute sclave”, a scris Templer pe PI-News.

„Presa mincinoasa de stanga… si-ar fi dorit ca acest viol in grup sa ramana secret”, a mentionat Eurabier tot pe PI-News.

„Toate astea erau de asteptat din partea negrilor, tiganilor si arabilor lui Merkel, pe care ea i-a adus ilegal”, a acuzat „eule54” pe PI-News.

„Unde sunt fetele care tipau ‘bine ati venit’? Acelor curve sigur le-ar fi placut ca sanii le fie apucati de maini fara numar”, a scrie „Hans-Werner Link” pe Facebook.

„Puneti-i pe un vapor si scufundati-l in Atlantic”, a indicat Stephan Tautz pe Facebook.

Sunt si multe altele mult mai dure decat acestea, mentioneaza Spiegel, intr-un amplu material dedicat modului in care Germania reactioneaza dupa evenimentele din Koln. Jurnalistul Petre M. Iancu de la Deutsche Welle mentiona ca „este un iad” pe retelele de socializare.

Sambata, fortele extremiste au organizat un mare miting langa gara din Koln, acolo unde femeile au fost agresate. Autoritatile au amplasat importante forte de mentinere a ordinii, peste 1.700 de politisti fiind de veghe in aceste momente.

pegida

Potrivit DPA, un purtator de cuvant al politiei federale a precizat ca atmosfera este foarte tensionata, in timp ce un reprezentant al departamentului de politie din Koln a spus ca manifestatiile au loc intr-o atmosfera agresiva.

Protestatarii din partea Pegida au arborat pancarte cu mesajul „Rapefugees not welcome” (refugiatii violatori nu sunt bineveniti), conform AFP.

„Germania a supravietuit razboiului, ciumei si holerei, dar va supravietui ea (Angelei) Merkel?” — este o alta lozinca scrisa pe pancartele protestatarilor, cu referire la politica de primire a refugiatilor a cancelarului german.

„Merkel a devenit un pericol pentru tara noastra, Merkel trebuie sa plece”, a afirmat un purtator de cuvant al miscarii Pegida.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: