Ei sunt jihadistii ISIS care au masacrat ieri 20 de oameni. Prizonierii care stiau pasaje din Coran au fost crutati

externe

Extremistii jihadisti au ucis 20 de oameni intr-o cafenea frecventata se straini in capitala Bangladeshului, Dhaka. Cei care au stiut sa recite cateva fraze din Coran au scapat cu viata.

Sapte islamisti au atacat cafeneaua Holey Artisan, aflata intr-o zona frecventata de occidentali din Dhaka. Ei erau inarmati cu pusti de asalt, pistoale si cutite, luand peste 30 de oameni ca ostatici. Islamistii au ucis noua italieni, sapte japonezi, un indian, un american si doi localnici. Pana sa intervina trupele de comando, jihadistii i-au tinut ostatici pe occidentali timp de 12 ore. Sase dintre ei au foct ucisi, iar unul a fost arestat.

ISIS a postat imagini cu atacatorii pe internet. „Oamenii din tarile cruciate trebuie sa stie ca nu se afla nicaieri in siguranta cat timp avioanele lor ucid musulmani”, este mesajul celor de la ISIS.

Unul dintre oficialii locali a declarat ca teroristii „nu s-au atins de cei care stiau sa recite din Coran. Ceilalti au fost torturati”. „Unul dintre jihadisti a ceruit fiecaruia sa recite din Coran. Cei care au stiut au fost crutati. Ei au primit chiar si mancare din partea teroristilor”, a completat acesta, citat de Daily Mail.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: