Ei sunt romanii RANITI in atentatul de la Nisa. Sunt sot si sotie, cum s-au regasit dupa atac

news

Cei doi romani raniti, joi noaptea, in atentatul de la Nisa au fost identificati. Este vorba de Virgil si Mirabela Neagu din Buzau, anunta sansanews.ro.

Sotii, el 38 de ani, iar ea 30 de ani, sunt stabiliti in Nisa de aproape doi ani. Tinerii au fost spitalizati la un centru medical aflat la circa sapte kilometri distanta de Nisa si sunt in afara oriciarui pericol.

Identitatea tinerilor nu a fost data publicitatii de Ministerul Afacerilor Externe, dar familiile au fost deja anuntate in legatura cu starea lor. Initial, dupa atac, cei doi s-au pierdut unul de celalalt. Ei s-au regasit, in aceasta dimineata, intr-un salon al spitalului in care se afla internati. Regasirea a fost emotionanta: el intr-un scaun cu rotile, avind fractura de membru inferior, ea aflata sub efectul sedativelor, raspunzindu-i doar prin miscari ale ochilor care confirmau ca il aude si intelege ce spune.

„I-am gasit in spital. El are o tripla factura la un picior, este foarte posibil sa fi fost lovit de camion. Ne-a povestit ca a sarit de pe promenada. Ea este sedata, are un hematom in zona timplei. Medicii spun ca nu este in pericol, dar vor sa o monitorizeze. Are toate functiile vitale bune, dar medicii vor sa vada daca hematomul se resoarbe”, a declarat o familie de romani, care i-a vizitat.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: