El este generalul Marchenko, eroul care a aparat Mikolaiv si Odesa: „Baieti, este cea mai buna slujba pe care am avut-o vreodata”. Acum are o noua misiune – Video

externe

Apararea oraselor Mikolaiv si Odesa din Ucraina a fost condusa de un nume binecunoscut in Ucraina, generalul Dmitro Marchenko. El a primit acum o noua misiune.

„Generalul Marchenko va trece la un alt post dupa apararea cu succes a Mikolaiv si Odesei: ‘Baieti, este cea mai buna slujba pe care am avut-o vreodata’. Este un adevarat erou al Ucrainei”, a anuntat un voluntar canadian pe Twitter.

In urma cu o luna, generalul Marchenko i-a anuntat pe soldatii rusi invadatori ca vor deveni „hrana pentru cainii vagabonzi”. El a promis atunci ca oamenii sai vor ucide zece rusi pentru fiecare civil ucis in lupta. Rusii s-au confruntat cu o rezistenta puternica a ucrainenilor in Mikolaiv, un punct cheie pentru controlul asupra Marii Negre.

„Este neplacut sa spun asta, dar cadavrele lor sunt hrana pentru cainii vagabonzi. Nu reusim sa le recuperam din cauza focului continuu al rusilor in acele zone. Stim cine sunt acesti oameni. Avem o cantitate imensa de informatii, inclusiv multe de la partenerii nostri americani, care constau in fotografii in care putem vedea fetele. Putem vedea cand acesti indivizi se duc sa se usureze”, a declarat Marchenko pentru The Times.

„Garantam ca nu vom impusca niciun soldat rus care se preda. De asemenea, garantam ca echipajele tancurilor rusesti nu vor pati nimic daca se indreapta spre liniile noastre cu armele lor principale intoarse de la noi. Daca au comis crime, vor fi judecati, dar vor fi in viata. Restul vor deveni hrana pentru caini”, a spus generalul pe 9 martie.

Comentarii: