El este Harry Ilan Laufer, secretar de stat in Guvernul Grindeanu. Ii place sa pozeze dezbracat in reviste mondene. Ce spunea Dragnea despre Julien Ciolos

news

Secretarul de stat Harry Ilan Laufer a decis ca este prea putin cunoscut, astfel incat si-a lansat o campanie de promovare personala pe retelele de socializare. El lucreaza la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

Laufer si-a lansat o campanie platita pe Facebook pentru a atrage cat mai multe „like”-uri catre pagina personala.

ilan 2

Captura via Ionel Stoica/Facebook

Harry Ilan Laufer, cunoscut pentru ca a intermediat aducerea H&M in Romania, a fost numit pe 18 ianuarie, prin decizie a premierului Sorin Grindeanu, ca secretar de stat in Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

Omul de afaceri este un sustinator declarat al PSD, el a aparut in clipurile electorale ale partidului.

Ilan Laufer are aparitii dese in presa mondena, in urma relatiei pe care o are cu o vedeta de shiwniz, Alina Craciun. Laufer a aparut si dezbracat pe coperta unei reviste dedicata barbatilor.

ilan

Liderii PSD au o problema cu numele personalitatilor publice doar atunci cand ii critica. Dragnea l-a atacat deseori pe Dacian Ciolos din cauza prenumelui „Julien”, sugerand astfel ca fostul premier nu era roman. Acum, liderii PSD au probleme cu originea presedintele Klaus Iohannis, acesta fiind acuzat ca este „nazist” si „neamt”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: