Electric Castle. Fabulosul moment cu Surorile Osoianu. Facebook este inca dominat de dezbaterea despre maneaua lui Minune

news

Surorile Osoianu au avut un recital fabulos in cadrul festivalului Electric Castle, care a este insa pus in umbra de aprigele dezbateri privind difuzarea unei manele a lui Adrian Minune de catre rapperul estonian Tommy Cash.

Maneaua lui Minune la Electric Castle este in continuare principalul subiect de dezbatere intre formatorii de opinie de pe retelele de socializare. Insa a fost si un alt moment atipic pentru Electric Castle, in care Surorile Osoianu au interpretat cateva melodii din folclorul romanesc care au starnit un mare entuziasm printre zecile de mii de spectatori. Ele au fost acompaniate la un moment dat de trupa Subcarpati.

Surorile Osoianu sunt Ileana, Iulia, Valentina, Romela si Maria Osoianu. Ele sunt cunoscute ca fiind „cinci voci gemene” care promoveaza autenticitatea folclorului romanesc atat in Republica Moldova si Romania, cat si in strainatate.

Inca din perioada ocupatiei sovietice din Republica Moldova, surorile Osoianu au fost primele care au indraznit sa aduca pe scena cantecele pascale si colindele romanesti. Repertoriul Surorilor Osoianu include cantece de joc, colinde, cantece pascale, cantece de dragoste, balade si altele, mentioneaza diez.md.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: