Elena Basescu rupe tacerea, explica de ce a DIVORTAT: „Nu am mai putut face compromisuri”

actualitate

Intr-un interviu pentru viva.ro, Elena Basescu a explicat de ce a ales sa divorteze de sotul ei, Bogdan Ionescu.

„Decizia am luat-o, in primul rand, cu gandul la cei mici. Nu cred ca ar fi fost bine sa traiasca intr-o casa in care mama si tata nu se mai in­telegeau. E mai bine ca s-a intamplat acum, cand sunt foarte mici, pentru ca experienta este mai putin traumatizanta si nu au avut foarte mult timp sa-i asocieze pe mama si pe tata impreuna. De dragul lor, eu si Bogdan am decis sa ne separam. Nu am mai putut face compromisuri majore. Nu am vrut sa falsific nici ideea de iubire si nici pe cea de familie pentru ei. Cel mai bine este sa fim cinstiti pentru copiii nostri”, a spus ea.

„Eu si Sofia ne trezim foarte devreme, o pregatesc pe ea pentru gradinita si eu ma imbrac pentru serviciu. Avem grija sa plecam din timp pentru ca, dimineata, traficul este foarte aglomerat dinspre Otopeni spre Pasajul Marasesti, destinatia mea finala. Am ales o gradinita aflata in drumul meu spre munca. Este o gradinita de stat, practic lipita de ‘locul de munca al bunicului’, pe strada Nicolae Iorga. In felul acesta, bunicii, mama sau tata, atunci cand Sofia nu ramane sa doarma la gradini­ta dupa-amiaza, o iau la ei pana termin eu lucrul. Dupa serviciu, ii iau eu pe amandoi de la bunici si mergem toti trei spre casa, unde ne petrecem seara impreuna”, a mai spus Elena Basescu.

Elena Basescu si Bogdan Ionescu, alias Syda, s-au casatorit in 1 septembrie 2012. Cei doi au impreuna doi copii: o fetita, pe nume Anais, in varsta de 3 ani, si un baietel de aproape doi ani, pe nume Traian. Pe 2 septembrie, Elena Basescu a anuntat divortul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: