PSD, disperat. Elena Lasconi, candidata USR, a fost amendata de primarul PSD: „Nimeni nu a primit o amenda de felul acesta”

politica

Candidatul USR Primaria Campulung Muscel, Elena Lasconi, fosta vedeta Pro TV, a fost amendata de primarul PSD cu 500 de lei pentru ca a pornit o campanie impotriva unei initiative a primarului de a construi un incinerator de deseuri si animale.

”De vreo zece ani, in Campulung, mai exista o bomba ecologica pe platforma ARO, care ar putea transforma Campulungul in Cernobil. Dar astea nu sunt prioritati pentru primar, desi s-a laudat in campania electorala ca ne scapa de deseurile periculoase de pe platforma ARO. Ca sa va dati seama de absurdul situatiei. Doamna de la Politia Locala care m-a convocat la Primarie sa-mi dea amenda si care m-a amenintat ‘ca nu stiu eu in ce ma bag si o sa vad eu cum ma afund’, a fost depasita total de situatie. In primul rand, i-a luat o ora sa-mi completeze amenda, pentru ca in ultimii cinci ani, de cand are legitimatia, in Campulung nu a primit NIMENI o amenda de felul acesta”, a scris Lasconi pe Facebook.

Ea a mentionat ca va contesta in instanta amenda.

Primarul Liviu Taroiu anuntase anterior ca o va amenda pe Elena Lasconi pentru ca a indraznit ca lipseasca afise pe domeniul public cu mesaje la adresa sa, pe care era scris „STOP incineratorului de animale si deseuri medicale. Nu vrem ca municipiul nostru sa devina focar de infectie si mirosuri neplacute. Primarul actual PSD doreste sa transforme Campulungul in hazna prin constructia unui incinerator unde vor fi arse animale si deseuri medicale. Daca nu facem ceva sa ii oprim, poluarea si mirosurile neplacute ne vor afecta extrem de grav!”.

,,S-a gasit cineva care sa puna niste afise, a crezut de cuviinta ca trebuie sa faca acest lucru cunoscut la nivel de populatie, nu am nimic impotriva numai ca afisarea acestor mesaje contravin regulamentului nostru si legislatiei in vigoare. Fara aprobare si-a permis, se vede ca vine din afara ca intre partidele de la Campulung am fost mai putini agresivi, acest candidat ataca prin orice fel de metode. Sigur si-a inceput gresit aceasta campanie si va avea reculul la ce intentioneaza sa faca”, a declarat primarul Liviu Taroiu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: