Elena Lasconi pune degetul pe rana in USR: „Nu doar Drula trebuie sa plece, trebuie schimbata intreaga echipa de conducere!”

politica

Elena Lasconi, demisie, Catalin Drula, USR, echipa de conducere, sa plece

Elena Lasconi, primarita realeasa cu un scor zdrobitor la Campulung, sustine ca ar putea candida la sefia USR dupa demisia lui Catalin Drula si cel mai probabil va lua o decizie chiar in aceasta saptamana.

”O sa ma gandesc si o sa fac ce e mai bine pentru USR si pentru tara. Nu exclud varianta de a candida. Daca voi candida, o voi face cu dorinta de a uni USR cu oamenii buni care au fost alaturi de USR si au ales sa plece – inclusiv cei care au candidat ca independenti la europarlamentare, pentru ca sunt o persoana care uneste, nu demoleaza”, a declarat Elena Lasconi, pentru g4media.

Lasconi a mai precizat ca ar schimba intreaga conducere a USR: ”Rezultatul a fost dezastruos. Trebuie schimbat si Biroul National, intreaga echipa de conducere, vreau sa schimbam statutul astfel incat candidatul la prezidentiale sa fie decis prin votul tuturor membrilor”.

Intrebata daca ia in calcul si o candidatura la prezidentiale, Lasconi a raspuns ca acest lucru trebuie decis de partid.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: