Elena Udrea a gasit solutia de a scapa de puscarie: „E un demers care poate sa ii suspende executarea unei eventuale pedepse”

news

Jurnalistul Malin Bot anunta ca Elena Udrea isi va face fertilizare in vitro in Grecia, in speranta ca astfel va scapa de executarea pedepsei cu inchisoarea.

„Surse din PMP sustin ca Elena Udrea merge in Grecia la fertilizare in vitro. Personal e treaba ei. Penal e un demers care poate sa ii suspende executarea unei eventuale pedepse.

Codul de Procedura Penala prevede: Amanarea executarii pedepsei poate fi incuviintata si in cazul celor condamnati la pedeapsa inchisorii cu obligarea la munca corectionala (in acest caz aminarea pentru starea de graviditate a condamnatei sau pentru ca are un copil mai mic de un an se incuviinteaza pe perioada stabilita de normele legale cu privire la concediul ce se acorda personalului muncitor inainte si dupa nastere) (art. 453, C.p.p.)”, a scris Bot pe Facebook.

Elena Udrea a fost condamnata, pe 27 martie, la 6 ani cu executare in dosarul „Gala Bute”. Completul care a decis condamnarea Elenei Udrea a fost format din judecatoarele Angela Dragne, Leontina Serban si Florentina Dragomir. Decizia a fost contestata la Completul de 5 judecatori de la Curtea Suprema.

Udrea a fost gasita vinovata, intr-un proces care a durat aproape doi ani, pentru trei infractiuni de luare de mita (pentru fiecare infractiune a primit cate 4 ani, 5 ani si 6 ani) si pentru o infractiune de abuz in serviciu (pentru care a fost condamnata la 6 ani).

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: