Elena Udrea anunta ca ea este mama PMP, iar Basescu tatal

politica

Elena Udrea, candidata independenta la alegerile parlamentare, a declarat la RFI ca si-ar dori sa voteze un Guvern cu Traian Basescu prim-ministru. Ea sustine pe de alta parte ca „sistemul” a vrut ca ea sa fie prezentata in campanie „ca un simbol al politicienilor care au probleme penale”.

Elena Udrea a spus si l-ar dori pe Traian Basescu premier. „Daca PMP are un tata, ca sa vorbesc metaforic, pe Traian Basescu, sigur are si o mama, pe Elena Udrea. Am condus Partidul Miscarea Populara, in timpul meu, acest partid a avut rezultate foarte bune si la europarlamentare si la prezidentiale si evident ca mi-as dori in calitate de parlamentar independent sa votez un Guvern cu Traian Basescu prim-ministru”, a declarat aceasta.

In ceea ce priveste problemele sale cu justitia, Elena Udrea a spus ca cetatenii au posibilitatea sa aleaga pe cine doresc ei:

„Cetatenii au posibilitatea sa aleaga pe cine doresc sa-i reprezinte in timpul unor alegeri. Pe de alta parte, sistemul asta a vrut, ca eu in timpul campaniei sa fiu permanent prezentata ca un simbol al politicienilor care au probleme penale, de aceea sunt toata ziua ba la DNA, ba la ICCJ. Problemele pe care eu le am in justitie sau dosarul pe care eu il am in justitie trebuie sa mearga mai departe, conform legilor din Romania si judecat, desigur, in mod corect, nu la presiunea sistemului”, spune candidata independenta la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: