Elena Udrea, din nou de rasul internetului. Tine sa dea lectii de istorie insa face GAFE jenante

politica

O postare a Elenei Udrea pe Facebook, in care tine sa dea lectii de istorie, a devenit virala. Pentru a exemplifica puterea Bisericii, Udrea sustine ca Ginghis Han a ajuns la portile Romei, de unde a facut cale intoarsa la vederea Papei.

„Sa va aduc aminte o intamplare reala: cand Gingis Han a ajuns la portile Romei cu gandul sa o cucereasca, Papa a iesit cu toti episcopii si clericii Vaticanului cu cruci si steagurile bisericesti sa-i intampine…Gingis Han a ramas mut si impresionat dandu-si seama ca in fata acestei procesiuni orice batalie este inutila. A ordonat retragerea si dusi au fost. Trageti concluzia dvs. despre rolul bisericii in istoria omenirii”, i-a scris Udrea unui internut care ii solicita sa dea un exemplu pozitiv privind rolul Bisericii in isoria omenirii.

udrea

Postarea Elenei Udrea a devenit imediat virala, intrucat Udrea l-a incurcat pe Ginghis Han cu Attila Hunul. In 452, hunii au invadat Italia si au cucerit mai multe cetati, inclusiv Padova si Milano. Papa Leon I a fost cel care a salvat orasul de la distrugere, atunci cand Attila si hunii sai s-au apropiat de Roma pentru a o cuceri.

Ginghis Han a trait intre 1162 si 1227, in timp ce Attila Hunul a dus razboaie cu peste 700 de ani mai devreme, el traind intre 406 si 453.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: