Elena Udrea, in direct la B1 TV. Cristoiu si Striblea filmeaza la ea acasa

news

Elena Udrea, aflata in arest la domiciliu, va acorda duminica un interviu lui Catalin Striblea si Ion Cristoiu, in cadrul emisiunii „Ultimul Cuvant”.

Ultima aparitie a acesteia la un program televizat a fost in data de 8 februarie, in cadrul emisiunii moderate de Sabin Orcan de pe acelasi post, exact inainte de a fi fi arestata preventiv.

„Au trecut mai mult de doua luni de cand Elena Udrea nu s-a exprimat intr-un interviu in direct la tv. Doua luni si ceva au fost pentru noi, cei de dincoace de gratii. Pentru Elena Udrea, cea de dincolo de gratii, au fost ani, daca nu chiar decenii. S-a schimbat Elena Udrea in aceste 72 de zile de arest preventiv? Si-a pastrat teposenia fata de Binomul SRI- DNA sau a inteles ca trebuie s-o lase mai moale, pentru ca deocamdata catusele sunt la Ei? Cum isi vede viitorul in politica? Se va duce pe la PMP sau il va lasa sa mearga doar pe Traian Basescu? La aceste intrebari vom gasi un raspuns duminica seara”, a scris Cristoiu pe blogul sau.

Elena Udrea a spus recent si ca s-a uitat des la Antena 3 pe cand se afla in inchisoare.

„De cand am ajuns acasa nu m-am uitat la televizor, in afara de posturile de muzica. Cat am fost in arest trei luni, nu am ratat niciun talk-show, nicio emisiune si va mai spun ceva: m-am uitat in mare parte la Antena 3. Sa ii transmiteti felicitari doamnei Grecu si nu o sa va vina sa credeti, m-am uitat si la Mircea Badea, nici mie nu imi vine sa cred, pentru ca alta data cand ma uitam ma enervam”, a spus Udrea.

Dana Grecu si Mircea Badea au comentat sambata seara, intr-o emisiune la Antena 3, declaratiile Elenei Udrea.

„Practic, Udrea este foarte sincera. Ea a crezut ca noi o sa murim si noi i-am rezistat, intr-adevar, cu un sacrificiu urias, adica faptul ca Dan Voiculescu este in puscarie pentru 10 ani pentru ca asa a vrut Basescu”, a spus Dana Grecu.

La randul sau, Mircea Badea a spus: „Pe mine m-ar interesa de la doamna Udrea sa faca singurul lucru corect pe care-l mai poate face in momentul asta: sa spuna direct, fara perdea, fara sa dea mai dupa visin, fara sa mai dea cu manta, sa spuna direct cum Dan Voiculescu si altii ca Dan Voiculescu au fost bagati in puscarie de Basescu dand ordin SRI-ului”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: