Elena Udrea scapa de PUSCARIE. Fostul ministru este plasata in arest la domiciliu

news

Fostul ministru Elena Udrea va fi eliberata joi din Penitenciarul Targsor si plasata in arest la domiciliu.

Decizia este definitiva, iar Elena Udrea va fi eliberata imediat.

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a mai dispus inlocuirea masurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu si in cazul fostului presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja si a lui Tudor Breazu.

„Admite contestatiile formulate de inculpatii Udrea Elena Gabriela, Obreja Rudel si Breazu Liberiu Tudor impotriva incheierii din 23 aprilie 2015, pronuntata in dosarul nr. 1532/1/2015 al Inaltei Curti de Casatie si Justitie – Sectia Penala. In baza art. 348 din Codul de procedura penala coroborat cu art. 207 din Codul de procedura penala cu referire la art. 242 alin. 2 raportat la art. 218 din Codul de procedura penala, inlocuieste masura arestului preventiv a inculpatilor Udrea Elena Gabriela, Obreja Rudel si Breazu Liberiu Tudor cu masura arestului la domiciliu, judecatorul de camera preliminara, din oficiu, urmand sa verifice periodic, dar nu mai tarziu de 30 de zile, daca subzista temeiurile masurii preventive a arestului la domiciliu”, se arata in decizia ICCJ, citata de Mediafax.

Instanta a dispus punerea in libertate de indata a lui Udrea, Obreja si Breazu, daca nu sunt retinuti sau arestati in alta cauza, acestia urmand sa fie plasati in arest la domiciliu la locuintele lor din Bucuresti. Elena Udrea era arestata preventiv, in dosarul „Gala Bute”, din 25 februarie, Rudel Obreja a stat in arest din 5 februarie, iar Tudor Breazu din 8 februarie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: