Elena Udrea se victimizeaza in Parlament: Sunt vanata sistematic

politica

Elena Udrea a declarat luni, in Parlament, ca este ”vanata” sistematic, fiind ”tinta unei actiuni precise in care secretele trebuiau pastrate prin folosirea catuselor impotriva sa”.

Declaratiile Elenei Udrea:

  • In urma cu fix 2 saptamani ati votat 6 cereri impotriva mea. Le-ati aprobat pe toate sub marota ”noi nu ne opunem justitiei”. Am spus mereu ca justitia trebuie sa functioneze in cazul tuturor. Era suficient sa dati aviz doar cererilor de urmarire penala.
  • N-a contat exceptionalul situatiei in care m-am aflat: un deputat cu 3 cereri de arest preventiv in doar 2 ore. N-a contat ca era evident ca eram tinta unei actiuni precise in care secretele trebuiau pastrate prin folosirea catuselor impotriva mea.
  • Este evident ca sunt o tinta. Sunt vanata sistematic. In ritmul acesta o sa ne vedem din 2 in 2 saptamani pana in 2016.
  • Multe dintre aceste acuzatii sunt minciuni.
  • Dosarul ”Gala Bute” reprezinta dovada cea mai clara ca separarea puterilor in stat nu mai functioneaza.
  • Nu ma voi da nici cu mir, nu voi citi nici acatiste, nu voi spune rugaciuni.
  • Am fost dusa in arestul Politiei Capitalei, am fost perchezitionata, m-au dezbracat si mi-au luat sutienul.
  • As fi vrut sa vin astazi in catuse in fata dumneavoastra, sa le puteti vedea, sa le atingeti, sa intelegeti mai bine.
  • Faceti ce trebuie sa faca Parlamentul: legiferati, oferiti oamenilor legi corecte, pentru ca abuzuri care se intampla in cazul a zeci de mii de romani sa nu mai fie posibile.

„Dupa experienta de data trecuta ce emotii sa mai am”, a spus Udrea la intrarea in Parlament.

Plenul Camerei va discuta luni cererile DNA de incepere a urmaririi penale si arestare preventiva a Elenei Udrea.

Udrea are posibilitatea sa se adreseze plenului, iar votul in cazul celor doua cereri va fi secret cu bile.

Instanta suprema a admis, sambata, cererea Elenei Udrea, arestata la domiciliu, de a merge luni la Parlament, pentru a se adresa plenului Camerei Deputatilor, care va vota o noua cerere a DNA de arestare preventiva a deputatului PMP, pentru noi acuzatii in dosarul „Gala Bute”.

Elena Udrea a declarat, la iesirea din sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), ca judecatorul de drepturi si libertati i-a admis cererea si va putea fi prezenta luni in plenul Camerei Deputatilor, pentru a-si spune punctul de vedere, avand in vedere faptul ca situatia „este exceptionala in continuare”, fiind vorba de a saptea si a opta cerere formulate in doua sapamani de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie impotriva sa.

Sursa: Mediafax

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: