Elevi prinsi si amendati de jandarmi pentru ca jucau barbut. Cate 250 de lei amenda pentru fiecare elev

news

Cinci elevi au fost prinsi de jandarmii din Ramnicu Valcea jucand jocuri de noroc in drumul lor catre scoala, se anunta intr-un comunicat al autoritatilor. Fiecare elev a primit o amenda de 250 de lei.

„In dimineata acestei zile, in jurul orei 07:30, jandarmii valceni au intervenit in cartierul Ostroveni din municipiul Ramnicu Valcea unde au surprins cinci tineri cu varste cuprinse intre 15 si 16 ani, elevi ai unui liceu din apropiere, jucand jocuri de noroc in curtea unui bloc, in timp ce se indreptau catre scoala.

Acesti tineri, desi ar fi trebuit sa se pregateasca pentru orele de scoala, au ales sa isi petreaca timpul jucand jocuri de noroc cu implicatii financiare. Norocul nu a fost de partea lor in aceasta dimineata, deoarece dupa ce au predat zarurile jandarmilor, au fost sanctionati contraventional cu amenzi in valoare totala de 1250 de lei.

Cei cinci minori au recunoscut ca banii pe care ii aveau la ei si pe care i-au folosit la jocul de noroc erau pentru a-si asigura masa zilnica si proveneau de la parinti”, se arata in comunicat.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: