Eliberarea lui Dragnea arunca in aer PSD. Stefanescu anunta ca spune tot despre Ciolacu, Grindeanu si Tudose: „O sa sa vedem unde-i sotia angajata, unde-i amanta, unde e varul, cumnatul, ginerele

politica

Codrin Stefanescu, cel mai apropiat colaborator al lui Liviu Dragnea, a anuntat joi ca va face dezvaluiri de senzatie despre actualii lideri ai PSD. El a spus ca nu a dorit sa vorbeasca pana in momentul in care Dragnea este eliberat.

„Stiti deja ca astia sunt academisti, au facut academia SRI. O sa sa vedem unde-i sotia angajata, unde-i amanta, unde e varul, cumnatul, ginerele. Sigur ca voi spune lucurile astea, prea a fost confiscat partidul asta.

Baietii astia, pe care-i vedeti acum, ii maturam de mult. Nu m-a lasat Liviu, imi spunea ca poate se indreapta”, a declarat Codrin Stefanescu.

Dragnea a atacat dur PSD la iesirea din penitenciarul Rahova. „PSD a devenit un partid de opereta, condus de oameni lasi. PSD este praf, fara personalitate. (…) PSD nu e condus, este in buzunarele SRI”, a spus Dragnea, adaugand ca „am fost vandut”.

Purtatorul de cuvant al PSD, Radu Oprea, a anuntat joi sa Liviu Dragnea nu poate sa revina ca membru al PSD intrucat nu i-ar permite statutul partidului.

„Cred ca rudele, prietenii, foarte multi membru PSD sunt fericiti ca Liviu Dragnea a iesit azi din inchisoare”, a spus Oprea la Digi24.

Intrebat daca si PSD este fericit, Oprea a raspuns: „PSD este reglementat de un statut care astazi spune ca domnul Dragnmea nu poate fi membru PSD. Asa spune statutul. Cred ca domnul Dragnea ar trebui sa fie intrebat daca vrea sa fie, din ce am vazut in spatiul public reiese ca nu isi doreste. Stiu ca are probleme mari de sanatate”.

Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu, si-a manifestat si el bucuria pentru eliberarea lui Dragnea.

„Ma bucur pentru el, sper ca s-a incheiat pentru el acest calvar. Stiu bine, am fost prieten cu el, inteleg ca are probleme de snanate, apoi va alege singur drumul pe care il va urma. Acum are dreptul la liniste si la respectul vietii private”, a spus Dincu la Digi24.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: