„Elixir” contra COVID-19. Presedintele Venezuelei a transmis poporului intr-un discurs TV sa bea cat mai mult ceai

externe

Nicolas Maduro, ONU, conspiratie, spionaj, acuzatii

Presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a sugerat marti ca ceaiul ar putea sa combata infectarea cu coronavirus. In Venezuela s-au inregistrat 91 de cazuri de coronavirus pana acum.

Marti seara, Maduro a sustinut un discurs televizat. Sorbind dintr-o ceasca mica, Maduro le-a spus venezuelenilor sa beai ceai „aromatica”, un ceai de plante facut cu lemongrass, soc, piper negru, lamaie si miere, la „fiecare doua sau trei ore, de cinzi ori sase ori pe zi”. El a sustinut ca impreuna cu sotia face in fiecare zi 10 cani din acest „elixir” pentru toata familia. „Este delicios”, a mentionat Maduro, citat de The Guardian.

Specialistii in sanatatea publica avertizeaza ca Venezuela este departe de a putea sa gestioneza epidemia de coronavirus, sistemul de sanatate fiind deja in colaps.

Twitter a decis sa stearga mai multe dintre postarile lui Maduro. El a distribuit un articol prin care se sustinea ca virusul poate fi vindecat cu ajutorul ceaiului. Un alt articol distribuit de Maduro, care a fost sters, afirma ca acest virus este o „arma bioterorista”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: