externe

Elon Musk, deranjat ca trupa Green Day i-a ironizat pe suporterii lui Trump in cea mai recenta interpretare a piesei „American Idiot” – VIDEO

Elon Musk s-a alaturat conservatorilor, criticand trupa Green Day dupa ce aceasta a ironizat miscarea MAGA a lui Trump. Trupa a schimbat duminica in mod deliberat un vers din hitul lor, „American Idiot” pentru a critica in schimb „agenda MAGA”.

In timp ce trupa sa canta la Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve, solistul Green Day, Billie Joe Armstrong, a modificat versul „I’m not a part of a redneck agenda” pentru a canta in schimb „I’m not a part of the MAGA agenda”, scrie Business Insider.

Versurile, care fac parte dintr-un cantec scris initial despre razboiul din Irak, erau o critica directa la adresa fostului presedinte George Bush.

In conditiile in care Green Day foloseste acum cantecul pentru a-l ataca pe Trump, Musk a considerat versurile modificate ca fiind un semn ca trupa a devenit pro-establishment.

„Green Day trece de la a se infuria impotriva masinii la a se infuria militareste pentru ea”, a scris Musk duminica seara pe contul sau de X (fostul Twitter).

Criticile sale la adresa trupei au venit in timp ce expertii conservatori au atacat Green Day pentru schimbarea versurilor si au ironizat varsta membrilor sai. Cei trei membri ai trupei au toti 51 de ani.

Green Day a facut de mult timp declaratii politice evidente, cum ar fi in 2016, cand trupa a inventat sloganul „No Trump, no KKK, no fascist USA” la American Music Awards. A vandut chiar si produse de marketing cu poza de cazier a lui Trump, desi fostul presedinte a facut acelasi lucru, comercializand fotografia ca simbol al sfidarii fata de „sistemul paralel”.

Musk a fost acuzat in dese randuri ca ar sustine politicile controversate ale lui Trump si ca, prin atitudinea lui fata de razboiul din Ucraina, ar fi un „idiot util” al Moscovei.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Recent Posts

Georgia sugereaza ca ar putea anula legea „agentilor straini” in schimbul unui pachet de sprijin economic si de securitate de la Washington

Legea „agentilor straini” care a scos sute de mii de oameni pe strazile din Tbilisi,…

8 ore ago

Micile state insulare saluta decizia Tribunalului International pentru Dreptul Marii: Gazele cu efect de sera constituie poluare marina

Tribunalul International pentru Dreptul Marii a decis, marti, ca gazele cu efect de sera constituie…

8 ore ago

Spania isi recheama permanent ambasadorul din Argentina. Presedintele sud-american Milei reactioneaza: „Tampeniile unui socialist arogant”

Spania a anuntat ca isi retrage definitiv ambasadorul din Argentina ca urmare a disputei diplomatice…

8 ore ago

Israelul da inapoi in privinta confiscarii echipamentul de transmisiune live ale Associated Press

Autoritatile israeliene au confiscat marti o camera si echipamentul de transmisiune video ale Associated Press,…

8 ore ago

Site-ul presedintiei Macedoniei de Nord a eliminat numele constitutional al tarii, revenind la abrevierea MK sau simplu, Macedonia

Site-ul oficial al presedintiei Macedoniei de Nord a eliminat referintele la numele constitutional al tarii…

8 ore ago