Elon Musk neaga vehement acuzatiile ca ar consuma frecvent droguri de mare risc

externe

Elnn Musk, taxa, X, utilizatori noi, conturi false

Miliardarul de origine sud-africana Elon Musk si avocatii sai au negat cu vehementa acuzatiile de consum ilegal de droguri, in contextul in care, potrivit unor rapoarte, directorii Tesla si SpaceX sunt din ce in ce mai alarmati de comportamentul neregulat al magnatului.

Potrivit The Telegraph, Alex Spiro, avocatul lui Musk, a respins afirmatiile facute in The Wall Street Journal, declarand ca antreprenorul este „testat in mod regulat si aleatoriu pentru droguri la SpaceX si nu a picat niciodata un test”.

Aceasta a venit ca raspuns la acuzatiile raportate potrivit carora presupusul consum de droguri de mare risc de catre Musk i-ar fi alarmat pe directorii executivi de la SpaceX, care se temeau ca un asemenea comportanent ar putea dauna afacerilor sale.

De altfel, comportamentul imprevizibil al lui Musk a determinat-o pe fosta directoare a Tesla, Linda Johnson Rice, sa refuze sa mai ceara realegerea in consiliul de administratie in 2019, sustine ziarul. Magnatul din domeniul tehnologiei a starnit controverse atunci cand a fumat marijuana la podcastul lui Joe Rogan in 2018.

De asemenea, el a dezvaluit in august ca avea o reteta pentru a folosi ketamina ca antidepresiv, in timp ce anterior a declarat ca sufera de o tulburare bipolara nediagnosticata si de sindromul Asperger. Ca raspuns la cele mai recente acuzatii privind consumul ilegal de droguri, Musk a scris pe retelele sociale: „Dupa acel singur joint cu Rogan, am fost de acord, la cererea NASA, sa fac trei ani de teste aleatorii de droguri. Nu au fost gasite nici macar urme de droguri sau alcool.”

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: