Emma Zeicescu spune ca a primit propuneri INDECENTE din partea unui politician: „Mi-ai promis viata de lux si cadouri scumpe”

news

Jurnalista Emma Zeicescu, fosta prezentatoare la Realitatea TV, afirma ca un politician i-a facut curte si i-a promis „o viata de lux si cadouri scumpe”.

Intr-un text publicat pe site-ul ei, emmazeicescu.ro, fosta vedeta de la Realitatea povesteste cum a decurs relatia cu politicienii invitati in emisiuni. Printre acestia s-ar fi aflat si unul care a incercat sa o seduca.

„Tu ai venit, ai zambit frumos, ti-ai spus discursul si ai plecat la ale tale: contracte, combinatii, functii, bani publici, amante si averi. Eu mi-am ales o meserie. Nesansa ta, placerea mea. Ne-am intalnit din nou. Eu te-am intrebat, tu m-ai ascultat. Nu m-ai inteles si te-ai suparat. Cand functia ti-a dat putere, mi-ai spus sa nu te mai intreb.

Mi-ai dictat autoritar sa fiu cuminte, sa stau la locul meu. Eu nu te-am ascultat!

Te-ai uitat urat si ti-ai pus militantii sa spuna ca sunt : Basista, Pontista, Iohannista. Am plans, dar m-am incapatanat sa te intreb in continuare. Tu nu mai aveai ce sa-mi spui. In ani si ani de promisiuni, nici tu nu mai stiai cand fabulai si cand spuneai adevarul. Eu am ramas cu intrebarile. Mi-ai spus ca nu se cade, ca n-am voie, ca tu si cu ai tai sunteti nevinovati. Toti erati!

Apoi mi-ai zis ca esti barbat. Te-ai uitat in ochii mei, mi-ai facut curte, mi-ai promis o viata de lux si cadouri scumpe. Eu te-am lasat sa fabulezi si te-ai mirat ca te refuz. Abia cand ti-ai dat seama ca ai nevoie de mine, ai inceput sa ma respecti. Cand ti-ai dat seama ca vocea mea vorbeste pentru noi, ai inceput zambesti fals, sa imi ceri parerea, dar in final… tot la ale tale te-ai intors.

Te-ai vopsit ca sa pari mai tanar. Ai vrut sa pari mai proaspat, mai bun, mai eficient. Ai uitat ca noi, romanii, noi nu alegem dupa fizic sau forma fetei. Noua nu ne pasa daca esti grizonat sau daca esti un june. Si stii de ce? Noi nu umblam cu cioara vopsita, ca tine! Noi chiar te-am ascultat. Noi chiar ti-am dat o sansa.Tu ai esuat! Noi am ramas cu intrebarile”, a scris Zeicescu.

Jurnalista nu a specificat niciun nume.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: