externe

Era Juncker in stare de ebrietate? Iata imaginile, Comisia Europeana reactioneaza insa cu furie: „Titluri insultatoare in presa” – Video

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a suferit o criza de sciatica miercuri seara in timpul summitului NATO de la Bruxelles, a declarat vineri purtatorul sau de cuvant, Margaritis Schinas, care a raspuns astfel comentariilor conform carora Juncker ar fi fost in stare de ebrietate, transmite AFP, citata de Agerpres.

O inregistrare video, distribuita masiv pe retelele de socializare, il arata pe luxemburghezul in varsta de 63 de ani ezitant si pierzandu-si echilibrul dupa o fotografie de grup si inaintea unui dineu oficial la summitul NATO de la Bruxelles.

”Presedintele (Comisiei Europene) Juncker a recunoscut public ca sciatica il jeneaza la mers. Din pacate, asa s-a intamplat si miercuri seara”, a declarat Margaritis Schinas, intr-o conferinta de presa la Bruxelles.

”Presedintele doreste sa multumeasca public premierilor (olandez) Mark Rutte si (portughez) Antonio Costa, care l-au ajutat in acest moment dureros”, a adaugat reprezentantul Comisiei Europene.

Referitor la intrebarea daca Jean-Claude Juncker era in stare de ebrietate, Schinas a spus ca este ”de prost gust ca anumite media publica titluri insultatoare profitand de durerea” presedintelui Comisiei Europene.

Jean-Claude Juncker „ia medicamente si se simte mai bine”, a continuat Margaritis Schinas, care a vorbit despre ”agenda incarcata” a presedintelui CE in ziua de joi, care a urmat receptiei, in timpul summitului NATO. Saptamana viitoare ”el va continua sa munceasca intens, asa cum face de la inceputul carierei sale publice”, a incheiat purtatorul de cuvant al executivului comunitar.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Masinaria de razboi a lui Putin incepe sa scartaie: pentru prima oara din 1999, Gazprom a raportat o pierdere neta de aproape 7 miliarde de dolari pe 2023

Gazprom, gigantul energetic controlat de stat din Rusia, a fost pe minus anul trecut pentru…

3 ore ago

Hitler ar fi fost invidios: 83% dintre rusi isi exprima totala incredere ca Vladimir Putin „face treaba buna”

Increderea publicului rus in conducerea presedintelui Vladimir Putin a crescut cu 4 puncte procentuale (p.…

29 de minute ago

Viktor Orban anunta ca Ungaria isi va spori cheltuielile militare daca razboiul din Ucraina se va prelungi si in 2025

Ungaria va fi nevoita sa-si sporeasca cheltuielile militare si in anul urmator daca razboiul din…

59 de minute ago

Planeta maimutelor: „bandele de macaci” din Thailanda au luat cu asalt strazile unui oras turistic, distrugand afisele care cer alungarea lor – VIDEO

Intr-un oras thailandez, macacii au devenit o problema politica inflacarata si manifesta atitudini aproape umana,…

4 ore ago

Las-o, ba, ca merge asa: craterul adanc de 15 m de la Slanic ar fi trebuit astupat azi-noapte, dar nu a venit nimeni sa-l astupe

E stare de alerta extrema in orasul Slanic Prahova. Surparea masiva produsa acum o saptamana…

2 ore ago