„Eram acolo pentru Alexandra”. Reporterita Antena 3 explica ce cauta printre protestatari. Antena 3 nu are nicio vina?

news

Andreea Stroe, reporterul Antena 3 alungat sambata seara din Piata Revolutiei de protestatari furiosi, sustine ca si ea se afla acolo „pentru Alexandra”. Antena 3 a derulat si continua sa gazduiasca numeroase campanii violente impotriva justitiei si a luptei anticoruptie.

„Nu e victoria nimanui asupra nimanui. Oamenii au ajuns la capatul rabdarii si nu mai fac diferenta. In definitiv toata lumea vrea o tara normala la cap in care sa nu se mai intample abuzuri de niciun fel. Le multumesc colegilor si prietenilor care m-au contactat sa ma intrebe daca sunt bine dupa episodul din Pta Revolutiei. Sunt bine pentru ca nu am cazut prada acelei nenorocite de abordari romanesti ‘daca nu esti cu mine esti impotriva mea’. In definitiv toti eram acolo pentru Alexandra. Sau asa am crezut….”, a scris Stroe pe Facebook.

Andrei Caramitru a explicat simplu de unde provine furia oamenilor la vederea reprezentantei Antena 3. „Antena 3 a venit in piata. Au fost scosi de oameni. Ei sunt la fel de vinovati ca nebunul criminal care a dat cu cutitul. Ii urez lui Voiculescu si tuturor sclavilor lor sa ajunga in iad”, a scris Caramitru pe Facebook.

 

Reporterul Antena 3 a fost alungat, sambata seara, din fata sediului MAI, unde peste 5.000 de oameni protestau fata de modul in care autoritatile au gestionat situatia de la Caracal.

Reporterul Antena 3 a fost inconjurat de manifestanti, care au scandat „Antena 3, niste derbedei” si „Rusine, rusine sa va fie”. Protestatarii au incercat sa il impiedice pe cameraman sa filmeze. Reporterul nu a plecat imediat, ea cerea indicatii prin telefon de la sefii din redactie. Atitudinea acesteia i-a infuriat si mai mult pe protestatari, astfel incat corul de huiduieli s-a intetit. Reprezentanta Antena 3 a fost nevoita pana la urma sa plece, inconjurata de trei jandarmi.

Mai mult despre: ,

Comentarii: