Erdogan ameninta Italia pentru ca indrazneste sa-i ancheteze FIUL. Ce acuzatii i se aduc acestuia

actualitate

Intr-un interviu acordat postului public italian, Erdogan a vorbit si despre situatia judiciara a unuia dintre fiii sai, Necmettin Bilal (foto dreapta), anchetat de Procuratura din Bolonia (nordul Italiei) pentru spalare de bani.

‘Cazul anchetei asupra fiului meu in Bolonia ar putea afecta relatiile noastre cu Italia, care mai bine s-ar ocupa de Mafia’, a conchis Erdogan.

Necmettin Bilal Erdogan, in varsta de 35 de ani, este al treilea fiu al presedintelui Turciei. El a ajuns in atentia procurorilor italieni dupa ce omul de afaceri turc Murat Hakan Huzan a prezentat dovezi ca Erdogan jr. a reusit sa introduca in Italia o suma uriasa de bani obtinuta in urma unor activitati economice ilegale.

Erdogan jr. a ajuns in Bolonia in septembrie 2015, impreuna cu sotia si copilul, sustinand ca intentioneaza sa isi obtina un doctorat la Johns Hopkins University.

Murat Hakan Huzan, care a fugit din Turcia in urma persecutiilor politice, afirma ca Necmettin se afla in Italia pentru a pune la punct o operatiune financiara care sa reprezenta o „plasa de siguranta” pentru familia Erdogan.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: