„Eroismele” lui Tudor Toader l-au enervat pe CTP: „Cand a mers cu Dragnea in vacanta la Neptun avea si atunci genunchiul pe gat?”

analize

Cristian Tudor Popescu a ironizat, vineri seara, comportamentul lui Tudorel Toader, care incearca sa se infatiseze drept erou pentru ca ar fi „rezistat” la presiunile lui Liviu Dragnea de a da ordonanta de urgenta pentru amnistie si gratiere.

”Domnul acesta, pe care l-am numit matreata cu fata, domnul Toader, a venit dupa un an de cand a fost priponit Dragnea. Apare acest domn dupa un an si ne spune cum l-a presat pe el Dragnea, cum i-a pus Dragnea genunchiul pe gat sa dea aia cu ordonanta de urgenta, cu amnistia si gratierea si el nu si nu. A rezistat. Eroul care a rezistat! Atunci cand zice ca s-a intamplat asta, domnul acesta nu si-a dat demisia si nu a iesit la televizor asa cum a zis acum. N-a iesit la televizor sa spuna: imi dau demisia din cauza presiunilor inimaginabile care se executa, nu numai asupra mea, ci si asupra justitiei din aceasta tara, pe care o reprezint”, a declarat vineri seara Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

CTP a adus aminte ca Tudorel Toader si-a petrecut o vacanta impreuna cu Liviu Dragnea la Neptun.

”A uitat vacanta la Neptun domnul Toader impreuna cu familia si domnul Dragnea. Cu genunchiul pe gat s-a dus la Neptun!

De ce a venit acum sa ne spuna dansul toate astea? Unii ar putea sa mai faca un scenariu, sa spuna: dom`le, e o intelegere, mai ales ca a aparut impreuna cu faptura aceea, Dancila, intr-un fel ca sa dea in tabara Dragnea in partid”, a mai spus CTP.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: