news

Eroul Bucurestiului la inceput de an. Cum a curatat un vatman, cu tramvaiul, un BMW de pe linie – Video

Imagini in care un vatman intra cu tramvaiul intr-o masina BMW care stationa pe linie au devenit virale in aceste zile de inceput de an.

Incidentul a avut loc intr-o intersectie din Bucuresti. BMW-ul era stationat pe linia de tramvai si a refuzat sa plece in momentul in care tramvaiul l-a claxonat insistent. Vatmanul a decis sa il „stimuleze” lovind prima data usor BMW-ul. Masina a plecat cativa metri, dupa care a oprit din nou sfidator pe linie. Vatmanul a decis sa intre mai puternic cu tramvaiul in BMW.

Iata ce a urmat apoi:

Numerosi internauti l-au laudat pe vatman.

Politia Rutiera a facut precizari, duminica, in legatura cu acest incident si a anuntat ca soferul a fost sanctionat cu amenda in valoare de 2.230 de lei si i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o luna: „La data de 03 ianuarie a.c., in jurul orei 13.10, in zona Piata Chirigiu, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Astfel, conducatorul unui autovehicul nu a respectat obligatia de a lasa libera calea tramvaiului, la apropierea acestuia si nici nu s-a prezentat la unitatea de politie competenta pe raza careia s-a produs accidentul in termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru intocmirea documentelor de constatare. Acesta a fost sanctionat cu amenda contraventionala in valoare de 2.230 lei, totodata dispunandu-se si retinerea permisului de conducere, in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 de zile”.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa
Tags: tramvai bmw

Recent Posts

Spania se declara „jignita” de declaratiile presedintelui Argentinei si isi retrage ambasadorul de la Buenos Aires: „Cuvinte extrem de grave”

Spania a anuntat duminica rechemarea ambasadoarei sale din Argentina, dupa ce presedintele ultra-liberal argentinian, Javier…

21 de minute ago

Miting cu Clotilde Armand in Piata Victoriei: „Suntem multi. Marcele, suntem hotarati sa te trimitem inapoi la covrigarie”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a organizat duminica un mars pana in Piata Victoriei. Ea…

O oră ago

Arsenal in casele unor interlopi din Rosiori de Vede: macete, topoare, sabii. 11 barbati au fost retinuti

Politistii au descoperit, duminica, in timpul unor perchezitii in locuintele unor interlopi locali un intreg…

57 de minute ago

„Piedone pierde in mod cert Bucurestiul, pierde si Sectorul 5, in proportie de 90%, si iese din politica” – fost ministru PSD

Miron Mitrea, fost ministru PSD, sustine ca Cristian Popescu Piedone nu are nicio sansa sa…

2 ore ago

Tecuci: Un barbat s-a spanzurat pe o insula de pe raul Siret. El avea 47 de ani

Doua echipaje de pompieri de la Detasamentul Tecuci intervin, duminica seara, in cazul unui barbat…

O oră ago