„Eroul” care l-a pazit pe Liviu Dragnea la ICCJ, alaturi de cei mai periculosi interlopi ai Romaniei: „Sunt prietenii mei si nu ma dezic de ei”

news

Bogdan Cristache, individul care i-a deschis calea lui Liviu Dragnea in momentul in care a plecat de la Cureta Suprema, se mandreste ca este prieten cu unii dintre cei mai periculosi interlopi din Romania, condamnati la ani grei de puscarie.

Rezist TV a dat publicitatii mai multe imagini in care Cristache apare alaturi de Sorin Udrea, condamnat la la peste 6 ani de inchisoare, urmarit de Interpol, si de membri ai clanurilor Cordunenilor si Camatarilor.

Cristache se mandreste ca este prieten cu toti acesti interlopi.

„Daaaaaa, dragul meu Malin Bot, ei sunt prietenii mei. Si ma simt bine in prezenta lor! Imi asum prietenia cu acesti oameni! Neghiobii ca tine pot interpreta orice, dar acest lucru nu are insemnatate. Pe mine nu ma cheama Malin Bot sa ma dezic de prietenii mei! Astept dovezi incriminatorii din partea ta, in ceea ce ma priveste, sau scuze publice. Dar mai mult ca sigur ca esti prea frustrat incat sa-ti recunosti prostia de care dai dovada!!! Repet: Sunt prietenii mei si nu ma dezic de ei!!!”, a scris bodyguardul lui Dragnea pe Facebook.

interlopi

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat ca interlopii care l-au aparat pe Liviu Dragnea in timp ce iesea de la Curtea Suprema sunt „eroi” ai Revolutiei din 1989, afirmand ca „unii au in corp si acum gloantele incasate atunci”. Insa, din imagini reiese ca acestia au varste intre 30 si 35 de ani, deci nu puteau sa aiba mai mult de zece ani in 1989.

„Noi, cei din PSD, nu putem accepta ca in fata unei instante intr-un proces normal, legal si sper corect, sa-si faca de cap o banda de agitatori care pretind ca reprezinta societatea civila. Este o minciuna. Reprezinta statul paralel! Societatea civila nu are de-a face cu violentele, injuraturile si amenintarile pe care ei le profereaza impotriva membrilor PSD. Eu si alti colegi din Bucuresti, cand am vazut ce se intampla, cand am vazut agresivitatea lui Malin Bot si a unei dudui fara serviciu care isi facea selfie in timp ce injura, ne-am dus la proces. Am facut acest lucru pentru ca Malin Bot si gasca lui securistoida sa inteleaga ca raportul de forte in societate este de 9/10, adica din zece romani, noua sunt cu PSD. Prin urmare, aceasta haita agresiva care face tambalau, incearca sa rupa hainele membrilor PSD, sa inteleaga ca nu i-a iesit povestea. Cand a vazut ca nu ii iese diversiunea, Malin Bot a inceput sa se planga. De acum inainte, la procese unde sunt membri PSD, la iesire, le promit ca vom fi acolo; eu si camarazii mei de la Revolutie. Unii au in corp si acum gloantele incasate atunci. Am luptat pentru dreptul de a manifesta, dar nu violent!”, a spus Stefanescu.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: