Eroul protestelor din Rusia sperie Kremlinul. Un tanar cecen a batut singur mai multi politisti si a reusit sa fuga – Video

news

Un tanar cecen a devenit erou pe retelele de socializare din Rusia dupa ce s-a batut de unul singur cu mai multi politisti bine echipati care incercau sa reprime protestul  anti-Putin de la Moscova. Liderul Ceceniei, Ramzan Kadirov, sustinator al lui Putin, a intervenit personal pentru a-l atrage pe tanar de partea sa. 

Tanarul cecen s-a luptat eroic cu cel putin patru politisti echipati cu casti si bastoane. In loc sa fuga din fata bastoanelor, el a reactionat cu pumnii si picioarele. Tanarul a reusit apoi sa scape, dupa ce a cazut, fiind tras de protestatari in multime.

Imaginile cu bataia au devenit virale in intreaga Rusie, tinerii transformandu-l in erou pe cecen. Insusi liderul Ceceniei, Ramzan Kadirov, a simtit nevoia sa intervina, anuntand ca il va ajuta pe tanar daca se va preda, anunta Moscow Times.

Adam Delimkhanov, consilier al lui Kadirov si membru in Duma rusa, a anuntat ca a aflat de la prietenii protestatarului si familia protestatarului ca acesta „nu sustine legile prin care un barbat se poate insura cu alt barbat”. Propaganda de la Kremlin afirma ca Alex Navalnii este un promotor al intereselor comunitatii LGBT.

„Ce ai facut tu este o infractiune. Dar daca nu accepti pozitia protestarilor (acuzati ca sustin casatoriile homosexuale – n.red.), atunci Ramzan, padisahul nostru, a spus ca te va ajuta in fata legii imediat ce te predai”, a declarat Delimkhanov intr-o inregistrare pe Instagram.

Ramzan Kadirov conduce Cecenia cu o mana de fier, fiind un sustinator fanatic al lui Vladimir Putin.

Tanarul respectiv are 20 de ani, numele sau fiind Said-Muhamad Dzhumayev.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: