Escaladare a razboiului cu „Daruieste Viata”. Sorina Pintea il scoate in fata pe doctorul Adrian Stanciu pentru a le balacari pe Oana Gheorghiu si Carmen Uscatu: „Agresive si lipsite de fair-play”

news

Sociologul Sebastian Lazaroiu da publicitatii un mesaj primit de la Sorina Pintea in care Oana Gheorghiu si Carmen Uscatu sunt acuzate de minciuna. Pintea i-a transmis lui Lazaroiu si un mesaj pe care l-ar fi primit de la doctorul Adrian Stanciu, seful sectiei de Pediatrie de la Spitalul Marie Curie.

„Mi-a scris doamna Sorina Pintea. Daca tot au fost 15 persoane de fata, cred ca o investigatie de presa ar putea lamuri lucrurile. Postez mai jos mesajul doamnei ministru.

‘V-ati pus vreodata problema ca mint???? Doamne nu pot sa cred ca puteti crede asa ceva : dr.Stanciu mare pediatru mi-a scris un mesaj dupa aceasta intalnire la care au participat 15 persoane,pe care imi permit sa vi-l trimit –

Buna ziua
Imi pare rau de situatia neplacuta
Doamnele de la asociatie agresive si lipsite de fair play
Ma bucur ca ati pastrat echidistanta
Ati demonstrat eleganta si fermitate
Multumesc si multumim
Pentru mine si echipa din spital ati fost in permanenta o prezenta constructiva , receptiva si plina de efervescenta
Multumesc
Respect si ganduri bune
Weekend linistit
Multumesc omului si Ministrului
Implicat 😘'”, este mesajul primit de Lazaroiu de la Sorina Pintea.

Sorina Pintea a sustinut, vineri, o conferinta de presa in care a refuzat insa sa ofere detalii despre ce s-a intamplat in timpul discutiilor de la Spitalul Marie Curie.

„Am fost 15 persoane in acea incapere. Orice as spune eu ar fi comentat. Intrebati oamenii din acea incapere. (…) Nu stiam ca este vorba de 26 de milioane de euro, niciodata nu s-a pronuntat o cifra. Au fost trei ore de discutii tensionate, in final cred ca am ramas cu ceva bun”, a declarat Pintea, vineri, intr-o conferinta de presa.

Cele doua activiste de la „Daruieste Viata”, Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu, au anuntat ca Sorina Pintea le-a amenintat cu sesizarea organelor penale daca nu vireaza in conturile statului cele 26 de milioane de euro stransi pana acum pentru construirea spitalului pentru copiii bolnavi de cancer.

”A vorbit foarte mult despre ilegalitatile pe care noi le-am fi facut. Doamna Sorina Pintea ne-a spus ca banii pe care noi i-am strans ar fi trebuit sa-i varsam in conturile spitalului (Spitalul Marie Curie -n.r), in conturile statului roman. Ne-a spus foarte clar ca o sa sesize toate organele competente, Parchet, DNA, Curtea de Conturi. Sugera cumva ca noi nu am facut legal constructia si ca trebuia sa o faca statul roman prin licitatii si prin urmare, trebuia sa dam banii statului roman.

Discutia a avut loc vinerea trecuta, in sedinta de administratie a Spitalului Marie Curie. Ne-a chemat special. Noi ne-am inchipuit ca ne-am intalnit sa discutam despre cum putem face mai bine acest proiect si cu sprijinul Ministerului Sanatatii. Doamna Sorina Pintea ne-a chemat ca sa ne ameninte si sa ne certe”, a declarat pentru G4Media.ro, Oana Gheorghiu, reprezentanta ONG-ului „Daruieste Viata”.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: