Escaladare a VIOLENTELOR contra refugiatilor. Atac ARMAT asupra unei tabere din Germania

externe

Un individ in varsta de 21 ani este suspectat ca ar fi tras duminica asupra unui centru de refugiati din Germania, ranind usor un copil de 5 ani si un tanar de 18 ani, a anuntat luni politia, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Agresorul a folosit o pusca cu aer comprimat in atacul comis la un centru de refugiati din Langschmidtsweg (vest). Cele doua victime au suferit rani in zona picioarelor si au fost duse la un spital din apropiere pentru ingrijiri medicale.

Anchetatorii, alertati de un martor care a vazut cum cineva a deschis focul de la o fereastra situata la etajul al treilea al cladirii invecinate, au perchezitionat apartamentul si au confiscat arma si munitia, a precizat politia intr-un comunicat.

In lipsa unui ‘motiv pentru detentie provizorie’, suspectul a fost lasat in libertate pe timpul desfasurarii anchetei, a precizat politia.

Pentru moment nu se cunoaste motivul care l-a determinat pe agresor sa comita atacul, au precizat anchetatorii. In 2015, in Germania au fost inregistrate circa 177 acte de violenta impotriva centrelor de refugiati, fata de 26 cate au fost inregistrate in 2014.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: