Escrocheria Seismic Center. Cei care au „prevazut” cutremurul s-au suparat: „Continuam dar pentru China sau Japonia”

news

Cei care se ascund in spatele paginii de Facebook „Seismic Center – Predictie si alerta cutremur” anunta ca nu vor mai face „predictii” pentru Romania, pretextand ca Raed Arafat le-ar fi interzis acest lucru.

O postare publicata pe Facebook, aparent pe 15 august, pe pagina „Seismic Center – Predictie si alerta cutremur” a devenit virala dupa cutremurul de 5,8 grade de sambata noapte. In postare se afirma ca este posibil sa apara un cutremur in jurul datei de 27-28 octombrie.

Postarea de pe „Seismic Center – Predictie si alerta cutremur” a declansat o ampla dezbatere si la televiziuni. Raed Arafat a declarat, intr-un interviu la Antena 3, ca astfel de „predictii” pot declansa „isterie” in intreaga tara.

„Ma indoiesc ca cineva poate face o predictie despre un cutremur. Am facut verificari. Nu stim cine e in spatele acestui site, daca cineva are o metoda valida de predictie il asteapta premiul Nobel. Nu exista o astfel de predictie. Riscul e ca se poate induce tara in isterie. Daca site-ul publica si oamenii cred, va dati seama ce va intampla”, a spus Arafat.

La scurt timp dupa aceasta declaratie, „Seismic Center – Predictie si alerta cutremur” anuntat ca nu va mai face nicio „predictie” pentru Romania.

„Deci nu este bine ce facem, ok nu mai postam. Nu o sa intram in nici un joc mediatic sau al televiziunilor, suntem din februarie 2017 public, nici un oficial nu ne-a contactat pana acum chiar daca am mai avut avertizari cu succes. Sanatate, am aratat ca se poate !”, sustin cei din spatele paginii.

Foarte multi internauti creduli si-au manifestat revolta fata de aceasta decizie. Pentru a spori nemultumirea acestora, cei din spatele paginii au anuntat apoi ca vor face „predictii” numai pentru China si Japonia, contra cost.

„O sa continuam dar pentru China sau Japonia….si platiti”, afirma pagina „Seismic Center – Predictie si alerta cutremur”.

Citeste si: Cum a fost posibil ca seismul de azi-noapte sa fie „prezis” inca din 15 august. Se stia intr-adevar dinainte?

Comentarii: