Esec jenant al extremistilor lui Ponta. Au chemat lumea la miting cu „MICI GRATIS”, insa bucurestenii nu au fost interesati – VIDEO

politica

Partidul Romania Unita a organizat, sambata, un miting cu muzica populara si cu figura lui Victor Ponta in Parcul Izvor din Bucuresti. Desi mitingul a fost intens promovat la Romania TV, unde s-a anuntat ca se vor da „mici gratis”, abia s-au strans vreo 200 de pensionari.

Romania TV a anunta ca sunt asteptati peste 20.000 de pameni la mitingul extremistilor lui Ponta. Abia au venit vreo 200, atrasi de mancarea gratuita. Nu s-au dat mici, cum anunta postul lui Sebastian Ghita, ci paine cu carnati.

rtv-pru

La mitingul PRU au cantat Veta Biris, Nicolae Furdui Iancu si Gheorghe Turda. Au fost prezenti si liderii PRU Bogdan Diaconu, Lucian Bolcas, Cristian Rizea (trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta) si senatorul Daniel Savu.

Intrebat despre imaginea lui Victor Ponta, folosita de PRU la manifestare, Bogdan Diaconu a explicat ca partidul sau este primul care si-a anuntat sustinerea pentru Victor Ponta, pentru a fi viitorul premier, dar si propunerile pentru viitorii ministri. ”Cred ca este onest pentru romani sa stie ce urmeaza dupa 11 decembrie. Vom face pragul electoral cu lejeritate, insa nu vom avea un scor destul de mare astfel incat sa dam viitorul premier, insa putem conditiona constructia oricarei majoritati cu omul care ne ofera noua garantiile suficiente ca planul nostru pentru tara va fi aplicat. Si acesta este Victor Ponta ”, a declarat el.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: