„Este bahaus”. Dragnea compara situatia din PSD cu cea din puscarie si cere PSD-istilor sa il sustina pe Ciolacu

politica

Fostul stapan al PSD, Liviu Dragnea, a declarat in „interviul” acordat Ancai Alexandrescu ca in PSD este „bahaus”. El le-a cerut pesedistilor sa il sustina pe Ciolacu.

„Eu n-am avut o relatie foarte buna cu Marian Vanghelie. In schimb, el a avut o expresie folosita in politica, ‘miscare browniana’. Mai e o expresie folosita pe aici, bahaus. Toti se cearta cu toti, agitatie foarte mare, scandal foarte mare. Sigur ca nu-mi place ce se intampla, ar fi fost firesc sa se intample in primele luni dupa ce am plecat eu. Daca l-au pus pe Ciolacu interimar sa il sprijine. Ideea asta de a-l da jos pe unul pe care l-am pus si l-am sustinut…”, a declarat Dragnea.

Anca Alexandrescu a declarat, apoi, la Realitatea Plus, ca Liviu Dragnea a fost supus la „presiuni” dupa ce i-a pacalit pe sefii penitenciarului in legatura cu „interviul”. „L-au retras definitiv de la munca. Am vorbit cu domnul Dragnea in aceasta dimineata, a spus ca este o presiune foarte mare asupra lui si sa difuzam toate episoadele dintr-o data. Se intreba, ‘acum cand am iesit si nu am spus nimic se reactioneaza asa, ce se va intampla cand voi spune totul'”, a spus Anca Alexandrescu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: