„Este cea mai mare palma data unui partid”. Klaus Iohannis arata cat de jos a ajuns PSD: „Nu se mai poate continua in acest fel”

politica

Presedintele Klaus Iohannis a scos in evidenta, sambata, la Iasi, modul umilitor in care PSD a fost tratat de catre socialistii europeni in timpul Summitului UE de la Sibiu. „Este cea mai mare palma data unui partid!”, a subliniat Iohannis.

”Inaintea summitului de la Sibiu fiecare familie europeana s-a intalnit pentru a se pregati pentru eveniment, pentru a vedea care sunt cele mai bune solutii pentru a face bine Europei. Eu m-am dus la familia PPE si am discutat cu colegii nostri. Inaintea summitului de la Sibiu s-au intalnit si social-democratii. Ce sa vezi? PSD-istii nu au fost invitati, nu au participat la discutii. Este cea mai mare palma data unui partid! Sa fie intalnire inainte de summit si un partid sa nu fie invitat. Oamenii fac asta pentru ca nu vor sa-i mai vada, nu vor sa mai aiba de a face cu ei. Ce sa discute cu PSD? Cum ataca ei justitia, cum ataca statul de drept?”, a spus Klaus Iohannis la ceremonia de lansare a cartii sale, „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa“.

Iohannis afacut apoi apel catre romani sa mearga neaparat la vot.

„Avem europarlamentare si referendum. Imediat dupa aceea avem prezidentiale, apoi alegeri locale si parlamentare. Aici vorbim de o schimbare profunda, pentru Romania. Nu se mai poate continua in acest fel. Avem infractori in fruntea statului, schimba legile dupa bunul plac pentru a se servi din banul public. Asa ceva nu se poate tolera. Schimbarea intr-o democratie se intampla prin vot. Mergeti si votati, nu lasati pe altii. Daca nu mergeti se repeta ce s-a intamplat in decembrie 2016.

De data asta mergeti la vot daca vreti Romania noastra inapoi”, a mai spus presedintele.

Mai mult despre: ,

Comentarii: