„Este ceva absolut incredibil”. Liderul PNL se amuza pe seama lui Dancila si Ciutacu: „Astia o s-o nenoroceasca, o s-o bage in toate ticalosiile lor”

politica

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a avut un nou discurs dur la adresa premierului Dancila, intr-o intalnire cu liderii liberali din SE Romaniei. El a facut referire la emisiunea in care Dancila a raspuns citind de pe foi la intrebarile slugarnice ale lui Victor Ciutacu de la Romania TV.

„Niciodata nu vor putea sa-si spele murdariile de pe fata. L-am vazut pe tonomatul care vrea sa se transforme in ‘Nufarul’ cum a intervievat-o pe Dancila. Nici macar un interviu regizat in care exista un sufleur, ca la teatru. Doamna Dancila la Ciutacu avea un sufleur, nici macar cu sufleur nu au fost in stare sa o impiedice sa faca iar niste gafe. Este ceva absolut incredibil.

De aceea, chiar am spus intr-o conferinta de presa, chiar resimt o usoara mila fata de Dancila, daca are familie, prieteni care o iubesc, trebuie sa-i spuna sa plece acasa pentru ca astia o s-o nenoroceasca, o s-o bage in toate ticalosiile lor, raspunde premierul pentru toate mizeriile pe care le face guvernul, nu raspund Dragnea si cu Tariceanu. Ei sigur vor fi niste instigatori care raman in spate si atat”, a declarat Ludovic Orban.

Declaratia a fost facuta in contextul atacurile PSD la adresa PNL privind sustinerea fata de „familia traditionala”.

„Dar romanii nu sunt prosti, fratilor. Romanii ii citesc pe acesti farisei. Aceasta tema care tine de inima, de constiinta, de credinta, o folosesc intr-un mod jenant si penibil ca sa-si poata spala murdariile de pe fata”, a mentionat Orban.

Circa 300 de liberali participa, incepand de vineri, la Conferinta regiunii sud-est a PNL, organizata la Murighiol.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: