Este clar ca infractorul va candida la prezidentiale. Incepe anul in forta, ii sfideaza pe procurorii DNA

politica

In cazul in care va fi citat la DNA, liderul PSD, Liviu Dragnea, nu se va prezenta la audieri, conform unor surse citate de catre postul Romania TV. In spatiul public au aparut recent informatii privind chemarea presedintelui Camerei Deputatilor la DNA la inceputul anului.

Liviu Dragnea si-ar putea trimite avocatul fara a se prezenta personal la audieri si in acest fel sa nu dea curs solicitarii procurorilor, au declarat surse politice.

Recent, Presedintele PSD a declarat ca s-a gindit la posibilitatea de a nu merge la Parchetul General, daca va fi citat si sa invoce „o vizita de stat in Vaslui” drept motiv.

„Sa nu ma duc (daca este citat – n.r.). Vizita de stat in Vaslui. Pai si acum sunt (racit – n.r.). Totusi este un drept al unul om sa nu vina. Nu stiu daca ma cheama, dar am inteles ca ma cheama Uncheselu (procuror DNA – n.r.)”, a spus acesta.

O decizie aparuta in Monitorul Oficial arata ca presedintele Camerei Deputatilor si-a delegat atributiile pe intreaga luna ianuarie.

„Pe perioada vacantei parlamentare din luna ianuarie 2019, atributiile presedintelui Camerei Deputatilor vor fi exercitate de domnul deputat Florin Iordache, vicepresedinte al Camerei Deputatilor”, se arata in Decizia aparuta in Monitorul Oficial.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: