Este de 28 de ANI la inchisoare pentru ca o femeie a VISAT ca a violat-o. S-a aflat ca e nevinovat

news

Un barbat ce a fost incarcerat timp de 28 de ani deoarece o femeie a spus ca a visat ca a violat-o, ar putea fi eliberat dupa ce un judecator din Denver a anulat condamnarea, declarand ca cel mai probabil va fi achitat deoarece altcineva a marturisit comiterea violului, relateaza Daily Mail.

Clarence Moses-EL a fost condamnat in 1988 la 48 de ani de inchisoare pentru viol. Cand victima a fost initial intrebata cine a atacat-o, femeia a spus numele celui care intr-un final a marturisit. Insa, la mai mult de o zi de la atac, femeia l-a identificat pe Clarence Moses-EL drept atacator, spunand ca figura acestuia i-a aparut in vis.

Moses-EL a sustinut tot timpul ca este nevinovat, insa nu a reusit sa faca apel, in parte si pentru ca politia Denver a aruncat mostrele ADN ce constituiau dovezi. Acest caz a facut ca legea sa fie shimbata, iar mostrele ADN legate de orice caz grav sunt acum pastrate de-a lungul intregii vieti a acuzatului.

inchisoare

Lucrurile s-au schimbat pentru Moses-EL in decembrie 2013, cand un alt barbat, L.C. Jackson, i-a trimis o scrisoare in inchisoare, in care spunea ca nu poate crede ca Moses-EL a fost acuzat pentru acel viol, deoarece Jackson facuse sex cu victima in aceeasi perioada de timp in acea noapte.

Jackson nu a putut fi contactat pentru declaratii intrucat in acest moment de afla dupa gratii, fiind condamnat pentru un alt viol petrecut in 1992 la mica distanta de locul primului viol.

Moses-EL cel mai probabil va fi exonerat in urma declaratiilor sub juramant ale lui Jackson, a declarat judecatorul Kandace Gerdes, aproband rejudecarea cazului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: