„Este evident ca tensiunea va escalada”. Presedintele PNL, apel catre Gabriela Firea: „Piata Victoriei nu este piata Dragnea. Sunteti responsabila de tot ce se va intampla”

politica

Presedintele PNL, Ludovic Orban, face un apel la Gabriela Firea sa renunte la organizarea unui targ de Craciun in Piata Victoriei. „Este limpede pentru toata lumea ca scopul acestui pseudotarg este unul singur, acela de a le rapi cetatenilor romani dreptul de a protesta”, spune Orban.

„Este simplu, doamna Firea. RENUNTATI LA IDEEA STUPIDA DE A ORGANIZA UN TARG IN PIATA VICTORIEI! Niciun primar general nu a organizat vreodata un targ in aceasta locatie. Pentru ca este total nepotrivita pentru un targ, din multe motive. Este limpede pentru toata lumea ca scopul acestui pseudotarg este unul singur, acela de a le rapi cetatenilor romani dreptul de a protesta in Piata Victoriei, locul celor mai frumoase manifestatii publice.

Daca va incapatanati sa ii faceti jocul lui Dragnea veti fi personal responsabila de tot ce se va intampla in Piata Victoriei de acum incolo. TINETI MINTE: Piata Victoriei nu este PIATA DRAGNEA. Ci este spatiul public in care se exprima o mare parte din societate, cea care nu inghite pe nemestecate toate minciunile si abuzurile PSD si care vrea altceva mai bun pentru Romania”, a scris Orban pe Facebook.

“Era evident ca tensiunea va escalada”, a declarat ulterior Ludovic Orban, intr-o interventie telefonica la Digi24.

Peste 100 de protestatari se afla sambata in Piata Victoriei pentru a bloca instalarea targului inventat de Firea. Au avut loc si incidente cu jandarmii, cei mai vocali protestatari fiind ridicati pe sus si dusi in dube.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: