Este foarte bine ca CCR i-a facut pe plac lui Dragnea. Furia romanilor tocmai a crescut exponential

opinii

Liviu Dragnea si PSD nu au de fapt niciun motiv de satisfactie dupa ce majoritatea judecatorilor CCR a decis sa le faca pe plac si sa admita sesizarea legata de completurile de cinci judecatori. Efectul politic si electoral al acestei decizii va accelera venirea dezastrului pentru PSD.

In politica, perceptia este mult mai importanta decat realitatea, o stiu pana si novicii din politica. Iar perceptia mai tuturor romanilor in legatura cu Liviu Dragnea este ca acesta se foloseste de puterea pe care o are pentru a schimba legi si oameni ca sa scape de puscarie. Dovada este nivelul la care se situeaza in sondajele de opinie in ce priveste intentia de vot, are un scor record de 4%, cum nu a mai avut niciun alt lider al PSD vreodata. Salariile si pensiile le-a crescut, nu-i asa, ce alt motiv ar avea romanii sa il urasca atunci?

Noua decizie a CCR, in aceste conditii, nu face decat sa alimenteze frustrarea si sa furnizeze combustibil pentru o furie care incepe sa arda tot mai tare. Pentru tot mai multi romani devine din ce in ce mai evident ca Romania este intoarsa in anii negri ai perioadei iliesciene, cand judecatori si procurorii se manifestau ca niste carpe in fata potentatilor regimului.

„Pas cu pas”, spunea Dragnea ca va invinge „statul paralel”, ironizand sloganul electoral al presedintelui Iohannis. Pas cu pas, infractorul din fruntea partidului de guvernamant recosntruieste masinaria diabolica din justitie a lui Catalin Voicu. Daca el crede ca asta nu se vede si ca romanii nu inteleg ce se intampla se insala atat de tare incat o sa-l arda pana in ficati. O sa-l arda de nici dintii nu mai raman in urma lui.

Este foarte bine ca CCR il scapa, va fi si mai bine cand judecatorii corupti sau intimidati il vor achita. Va fi un val de furie de nici scrum nu mai va mai ramane de pe urma partidului care il tine in frunte.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: