Este frantuzoaica. Cum ARATA si cu ce se ocupa SOTIA premierului desemnat, Dacian Ciolos

life

Premierul desemnat Dacian Ciolos este insurat cu o frantuzoaica pe care a cunoscut-o in timp ce isi desavarsea studiile in Franta. Sotia lui Dacian Ciolos a venit in Romania si a invatat sa puna ceapa de la bunicul acestuia, scrie click.ro.

Sotia lui Dacian Ciolos se numeste Valerie Villemin (42 de ani) si a fost colega cu premierul desemnat al Romaniei timp de un an in Franta. Dacian Ciolos a povestit cum s-au cunoscut intr-un interviu acordat revistei VIP imediat dupa ce a fost desemnat ministru al Agriculturii in guvernul Tariceanu, in 2007.

”Pe sotia mea, Valerie, am cunoscut-o in Franta, la scoala. Am fost colegi un an. Valerie fusese inainte in Romania, cunostea tara si ne-a fost foarte usor sa comunicam. Treptat, relatia noastra s-a schimbat, a devenit una puternica si, in 2000, ne-am casatorit. Am venit in tara. Am tot fost pe drumuri intre Romania, Franta, Bruxelles, si asa a trecut timpul”, spunea la vremea respectiva Dacian Ciolos. Conform profilului de Linkedin, Valerie Ciolos-Villemin este in acest moment consultant independent.

valerie_ciolos valerie_ciolos_3
valerie_40588300

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: