„Este important ca Timmermans a fost torpilat”. Premierul Ungariei isi proclama victoria impotriva „candidatului lui Soros”

externe

Guvernul ungar a reusit sa impuna vointa declarata a ungurilor care au votat in alegerile pentru Parlamentul European, aducand in posturile de conducere a Uniunii Europene oameni care respecta natiunile si se opun migratiei, a afirmat vineri premierul ungar Viktor Orban, relateaza MTI, citata de Agerpres.

Mare parte din problemele Europei sunt legate de liderii din UE care sustin migratia, a insistat Orban in interviul sau saptamanal radiodifuzat.

Potrivit premierului ungar, este important ca socialistul Frans Timmermans, „candidatul lui Soros (miliardarul american George Soros), a fost torpilat”, in timp ce presedintele Partidului Popular European (PPE) Manfred Weber nu a devenit presedintele Comisiei Europene pentru ca s-a exprimat „intr-un mod lipsit de respect la adresa cetatenilor din mai multe tari, inclusiv Ungaria”.

Viktor Orban a amintit ca „occidentalii si Europa centrala au convenit asupra ministrului german al apararii, Ursula von der Leyen, a treia pe lista Grupului de la Visegrad”, si a apreciat ca „acum exista o sansa ca presedintia Comisiei Europene sa sustina o Europa puternica, respectand totodata interesele nationale”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: