„Este inadmisibil”. Atac al lui Dragnea la adresa ministrului de Externe, Teodor Melescanu. Seful PSD are interese personale

politica

Liviu Dragnea s-a declarat nemultumit de activitatea ambasadorilor, intr-un discurs sustinut in cadrul Congresului PSD. El l-a atacat voalat pe ministrul de Externe pentru ca Romania nu are ambasador in Israel.

El i-a cerut imperios ministrului de Externe sa numeasca un ambsador al Romaniei in Israel, tara cu care seful PSD are relatii speciale.

„A venit vremea sa ne ocupam serios prin MAE, Ministerul Economiei de redeschiderea pietelor pierdute de Romania dupa 1990. Haide sa recupram tot ce ne-au luat altii, sa recuperam toate pietele pe care le-am avut.

Vreau sa folosim cu inteligenta deschiderea din ce in ce mai mare pe care statul Israel o are fata de Romania si in acest context il rog pe ministrul de Externe ca foarte rapid, foarte rapid sa transmita primului ministru si presedintelui Romaniei propunerea pentru ambasador in Israel din partea Romaniei. Este inadmisibil sa stam mai mult de un an de zile fara ambasador in aceasta tara foarte importanta

Haideti sa recuperam tot ceea ce ne-au luat altii, toate pietele pe care le-am pierdut! Solicit ministrului de externe si economiei o analiza, as vrea sa vedem si noi ce avantaje a avut aceasta tara de pe urma acestor oameni, diplomati, atasati comerciali”, a declarat Dragnea la Congresul PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: